Els alumnes Núria Lozano i Joaquim Alegre, reconeguts per la seva proposta en la 13a edició de la Festa del Grafisme a Portbou

Estem molt contents!

Els nostres alumnes Núria Lozano i Joaquim Alegre del Cicle Formatiu de Gràfica Publicitària 1 han merescut el reconeixement d’empreses i entitats que han participat en el Programa “Talent creatiu i empresa” amb la seva proposta de creació de la Campanya Gràfica (cartell 50×70) per a la 13a. Edició de la Festa del Grafisme a Portbou (Girona).

Destacats per la seva qualitat gràfica, per haver-se ajustat al briefing i ser propositius en aplicacions i la part digital i també per realitzar una presentació ordenada i de qualitat on el concepte i la forma són una unitat.

El programa Talent Creatiu i Empresa fomenta la realització de projectes que desenvolupin estratègies de relació en el camp de la innovació i l’intercanvi de coneixement entre els centres docents d’arts plàstiques i disseny i les empreses, institucions i entitats que permetin als estudiants integrar en el seu aprenentatge l’entorn laboral d’un ambient real. També fomenta l’adquisició d’hàbits de relacions humanes a l’empresa, el treball en equip, l’orientació cap al client, el sentit d’iniciativa i l’esperit emprenedor, la cultura d’empresa, la innovació tecnològica i els perfils professionals, entre d’altres.